Hírek

Anna Építkezik - avagy Építkezés Pásztor Annával - 9. rész

2024.03.27

Anna egy stílusos és időtálló LUNART kádat választott magának, most megnézhetjük hogyan került be a fürdőjébe.

LUNART a CONSTRUMA OTTHONDesign 2023 kiállításon

2023.04.17

Idén is részt vettünk a CONSTRUMA OTTHONDesign kiállításon, ahol közel 200 négyzetméteren mutattuk be a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LUNART termékeket a nagyközönség számára. Minden évben izgatottan készülünk hazánk kiemelkedő lakberendezési kiállítására, melynek évről-évről a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont. A kiállítások kiemelt figyelmet kapnak cégünk életében hiszen ...

Cégünk “Nagy stand kategóriában” elnyerte az OTTHONDESIGN 2023 LEGSZEBB STAND címet

2023.03.30

Boldogok vagyunk, mert idén a Construma OTTHONDesign kiállításon nem csak a sok-sok látogatónak, de még egy igazán elismerő díjnak is örülhettünk. Büszkén jelentjük, hogy cégünk “Nagy stand kategóriában” elnyerte az OTTHONDESIGN 2023 LEGSZEBB STAND címet! Hálásak vagyunk a bíráló bizottságnak, hogy ezzel a csodás díjjal jutalmazta a közel 200 négyzetméteres standunkat, amely nem jöhetett volna létre ...

LUNART a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon – 2023

2023.03.23

Volt egyszer egy Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, ahol bemutattuk a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LUNART termékeket. Minden évben izgatottan várjuk a kiállításokat, ahol több ezer építkező, felújító találkozhat a kínálatunkban elérhető mosdókkal, kádakkal, zuhanykabinokkal, zuhanytálcákkal, zuhanyajtókkal, WC csészékkel, csaptelepekkel, mosogatókkal, tükrökkel és padlóburkolatokkal ...

Pásztor Anna is a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LUNART termékeket választotta

2023.03.23

Minden érdeklődőnek, vásárlónak örülünk, hiszen igazán jóleső érzés, amikor bizalmat szavaznak az általunk válogatott, gyártott és forgalmazott termékeknek. Pásztor Anna Fonogram-díjas magyar énekes, előadóművész, színész, táncművész, dalszövegíró és zeneszerző azonban biztosan különleges emlék marad majd, hiszen olyan rajongással fordul termékeinkhez, melyet nehéz feledni.

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.