LUNART a CONSTRUMA OTTHONDesign 2023 kiállításon

Idén is részt vettünk a CONSTRUMA OTTHONDesign kiállításon, ahol közel 200 négyzetméteren mutattuk be a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LUNART termékeket a nagyközönség számára. Minden évben izgatottan készülünk hazánk kiemelkedő lakberendezési kiállítására, melynek évről-évről a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ ad otthont. A kiállítások kiemelt figyelmet kapnak cégünk életében hiszen az ilyen események tökéletes alkalmat teremtenek arra, hogy az építkezők, felújítók találkozzanak a legújabb trendekkel, technológiákkal és termékekkel. Hisszük, hogy a szakértelemmel és szeretettel gyártott, válogatott és forgalmazott termékeink minden otthonban helyet érdemelnek! Éppen ezért rendkívül büszkék vagyunk rá, hogy a több tízezer látogató idén is nagy érdeklődést mutatott a kínálatunban megtalálható egyedülálló termékek iránt. Azonban erre a kiállításra nem csak az érdeklődők és vásárlók, de egy elismerő díj miatt is örömmel emlékszünk majd vissza. Hatalmas a mosoly az arcunkon ugyanis cégünk “Nagy stand kategóriában” elnyerte az OTTHONDESIGN 2023 LEGSZEBB STAND címet. Hálásak vagyunk a bíráló bizottságnak, hogy ezzel a csodás díjjal jutalmazta megbízható termékeinket, esztétikus megjelenésünket és kivételes csapatunkat! Jövőre újra találkozunk! Nézd meg képes összeállításunkat is – LUNART a CONSTRUMA OTTHONDesign 2023 kiállításon:

 

construma_beszamolo_01
construma_beszamolo_02
construma_beszamolo_03
construma_beszamolo_04
construma_beszamolo_fokep_800x600
construma_beszamolo_05

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.