5 +2 tulajdonság, amely a LUNART öntött márvány mosdók, kádak és zuhanytálcák magas minőségéről árulkodik

Kínálatunkban kizárólag elsőosztályú, környezetbarát, biztonságos, ellenőrzött gyártásból származó és az aktuális trendekhez igazodó termékek találhatóak meg. Ezúttal az öntött márvány mosdókat, kádakat és zuhanytálcákat választottuk ki a termékpalettáról, alaposan szemügyre vettük őket és összegyűjtöttünk 5 +2 tulajdonságot, melyek nem csak a magas minőségről árulkodnak, de bemutatják mindazt, amit a szóban forgó produktumokról és magáról az alapanyagról tudni érdemes.

ontott_marvany_-alapanyag_kisokos_lunart_szemmel_800x600_fokep
ontott_marvany_termek_blog_kep2
ontott_marvany_termek_blog_kep3


1. Ütés-, kopás- és vegyszerállóak

Kiemelt figyelmet fordítunk a tartósságra, éppen ezért az öntött márvány LUNART mosdók, kádak és zuhanytálcák a gyártás során egyedülálló felületkezelést kapnak, ezáltal nagy mértékben kopás-, ütés- és vegyszerállóak.

2. Kiváló hőszigetelő képességgel rendelkeznek

A LUNART mosdók, kádak és zuhanytálcák öntött márvány alapanyaga meleg tapintást biztosít, ez a pozitív tulajdonság pedig a kiváló hőszigetelő képesség eredménye. Ezt elsősorban a kádak esetében tapasztalhatod meg ugyanis, ennek köszönhető, hogy a víz lassabban hűl ki, ami lehetővé teszi, hogy hosszasan élvezhesd egy nagy kád forró vízben az otthoni spa élményt.

3. Hőmérséklet változással szemben ellenállóak

Hisszük, hogy fürdőszobai termékek esetében manapság már alapvető tulajdonságnak kell lennie a hőmérséklet változással szemben való ellenállóképességnek, ugyanis ez a tulajdonság nagyban meghatározza a termékek strapabíróságát, élettartamát. Az öntött márvány LUNART mosdók, kádak és zuhanytálcák ennek a kritériumnak is megfelelnek, így nem is kérdés, hogy jó választásnak bizonyulnak.

4. Hipoallergének, antibakteriálisak és higiénikusak

Az általunk használt öntött márvány alapanyag hipoallergén, ugyanis kizárólag ásványi anyagok, illetve poliészter gyanta keverékének felhasználásával jön létre és semmiféle mérgező összetevőt nem tartalmaz. Ugyanakkor fontos megemlíteni azt is, hogy a LUNART öntött márvány mosdók, kádak és zuhanytálcák egytől-egyig antibakteriálisak is, amit sima, polírozott, repedésektől, illetve illesztésektől mentes felületüknek köszönhetünk, melyeken a különféle szennyeződések, a zsír és a baktériumok nem tudnak megtapadni. A speciális összetételű GELCOAT IO NPG bevonat pedig csak tovább fokozza az öntött márvány termékek higiénikusságát.

5. Javíthatóak és polírozhatóak

A LUNART mosdók, kádak és zuhanytálcák alapanyagának kiválasztáskor fontos szempont volt a javíthatóság, ugyanis ezzel is szerettük volna tovább növelni termékeink időtállóságát. Így esett a választásunk az öntött márványra, az egyetlen olyan fürdőszobai anyagra, amely az esetleges sérülések esetén tökéletesre javítható és felülete polírozható!

+1 Garancia

A LUNART termékek kiváló műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak. Ebből adódóan minden öntött márvány mosdóra, kádra és zuhanytálcára 10 év garanciát vállalunk, amely mondhatni kiemelkedőnek számít a piacon elérhető további gyártók, hasonló termékei tekintetében.

+2 Hatalmas színválaszték

Valamennyi LUNART öntött márvány mosdó és kád a megszokott fényes fehér felület mellett matt és kvarc színekben, illetve a RAL színskála bármely árnyalatában is elérhető!

Tovább tájékozódnál? KATTINTS az alábbi linkekre és fedezd fel az öntött márvány LUNART termékeket!

Öntött márvány mosdók
Öntött márvány kádak
Öntött márvány zuhanytálcák

Szeretnél többet megtudni a szakértelemmel és szeretettel válogatott, gyártott, illetve forgalmazott LUNART termékekről? Érdekelnek legfrissebb híreink? Szívesen olvasnál tippeket, ötleteket lakberendezés témában? Böngéssz tovább weboldalunkon, kövesd Facebook, illetve Instagram oldalainkat és iratkozz fel YouTube csatornánkra – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.