Minden, amit tudnod kell a LUNART SPC/VINYL vízálló padlókról

Magas minőség, felhasználóbarát megoldás, stílusos megjelenésbemutatjuk a LUNART SPC/VINYL padlókat, melyek új dimenziót nyitnak. Ezek a nem mindennapi burkolatok követik az aktuális trendeket, kiemelkedő műszaki tulajdonságokkal rendelkeznek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak! Azonban ez még nem minden, ha szeretnéd jobban megismerni a szóban forgó termékeket, akkor olvass tovább, 5 +1 pontba szedtük a LUNART SPC/VINYL padlók legfontosabb tulajdonságait!

lunart_spc_blogposzt_kep1
lunart_spc_blogposzt_kep3
lunart_spc_blogposzt_kep2

1. Vízállóak

Ami régen szokatlannak számított, az ma nem csak elfogadott, de egyenesen népszerű. Ha te is követed a trendeket és elgondolkodtál azon, hogy magad mögött hagyod a rideg csempéket, illetve járólapokat és helyettük melegburkolatokkal teremtesz barátságos hangulatot a fürdőszobában vagy éppen a konyhában, akkor figyelmedbe ajánljuk a LUNART SPC/VINYL padlókat. Ezek az újgenerációs burkolatok 100%-ban vízállóak, így tökéletesen helytállnak minden vizes helyiségben.

2. Padlófűtéshez alkalmasak

Te milyen szempontok alapján választasz burkolatot? A LUNART SPC/VINYL padlók minden bizonnyal plusz pontot érdemelnek, hiszen padlófűtés esetén is alkalmazhatóak. Mindössze 4 miliméteres vastagságuk kiváló hőáteresztő képességet eredményez. Ugyanakkor fontos megemlíteni, hogy nem csak a téli hónapokban, avagy a fűtési szezonban élvezhetjük a meleg lábérzetet, ugyanis ezek az egyedülálló padlóburkolatok a különféle hidegburkolatokkal ellentétben egész évben kellemes hőérzetet biztosítanak.

3. Könnyen telepíthetőek

“Az idő pénz” – tartja a mondás, éppen ezért a LUNART SPC/VINYL padlókat úgy terveztük meg, hogy mindenféle speciális szerszám nélkül, gyorsan és könnyen burkolhatóak legyenek. Erről az elsőrangú klikkrendszerről elmondható, hogy a világ legegyszerűbb telepítési módja. Amennyiben számodra is fontos az idő, azaz a pénz, akkor nem is kérdés, hogy ilyen vagy ehhez hasonló melegburkolatot kell választanod otthonodba.

4. Könnyen karbantarthatóak

A LUNART SPC/VINYL padlókat akár a háziasszonyok kedvenc burkolatának is nevezhetnénk, ugyanis portaszító tulajdonsággal rendelkeznek, gyorsan és egyszerűen tisztán tarthatóak.

5. Egészségesek és biztonságosak

Kiemelt figyelmet fordítunk az optimális alapanyagok kiválasztására. A magas minőség mellett fontos számunkra a környezettudatosság és szem előtt tartjuk az emberi szervezetre gyakorolt különféle hatásokat is. Büszkék vagyunk rá, hogy a LUNART SPC/VINYL padlók flatátmentesek és antibakteriálisak, azaz egészségesek. Az antibakteriális felületnek köszönhetően pedig allergiások és asztmások számára kifejezetten jó választásnak bizonyulnak! Ugyanakkor nem mehetünk el szó nélkül amellett sem, hogy ezek a nem mindennapi padlóburkolatok újrahasznosíthatóak!

+1 Garancia

Jó, ha tudod, hogy LUNART SPC/VINYL padlókra 15 év garanciát válallunk, ez az időtartam is a termékek megbízhatóságáról árulkodik. Dönts a magas minőség mellett, válassz LUNART terméket otthonodba!

Tovább tájékozódnál? Fedezd fel a blogposztban szereplő SPC/VINYL padlókat IDE KATTINTVA!

Szeretnél többet megtudni a szakértelemmel és szeretettel válogatott, gyártott, illetve forgalmazott LUNART termékekről? Érdekelnek legfrissebb híreink? Szívesen olvasnál tippeket, ötleteket lakberendezés témában? Böngéssz tovább weboldalunkon, kövesd Facebook, illetve Instagram oldalainkat és iratkozz fel YouTube csatornánkra – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.