Termékek

Egyedülálló kínálatunkban kizárólag elsőosztályú, környezetbarát, biztonságos, ellenőrzött gyártásból származó és az aktuális trendekhez igazodó termékeket találsz, melyek megfelelnek az európai szabványoknak és előírásoknak, illetve választ adnak a lehető legszélesebb vásárlói igényekre. Nézz körül és fedezd fel te is a szakértelemmel és szeretettel válogatott, gyártott, illetve forgalmazott LUNART mosdókat, kádakat, zuhanykabinokat, zuhanyajtókat, zuhanytálcákat, WC csészéket, csaptelepeket, mosogatókat, tükröket, padlóburkolatokat és egyéb kiegészítő termékeket!

Mosdók

Kádak

Zuhanyzás

WC csészék

Tükrök

Csaptelepek

Mosogatók

Melegburkolatok

Hidegburkolatok

Kiegészítők

Ápoló- és tisztítószerek

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.