Cégünk “Nagy stand kategóriában” elnyerte az OTTHONDESIGN 2023 LEGSZEBB STAND címet

Boldogok vagyunk, mert idén a Construma OTTHONDesign kiállításon nem csak a sok-sok látogatónak, de még egy igazán elismerő díjnak is örülhettünk. Büszkén jelentjük, hogy cégünk “Nagy stand kategóriában” elnyerte az OTTHONDESIGN 2023 LEGSZEBB STAND címet! Hálásak vagyunk a bíráló bizottságnak, hogy ezzel a csodás díjjal jutalmazta a közel 200 négyzetméteres standunkat, amely nem jöhetett volna létre csapatunk fáradhatatlan munkája, egyedülálló termékeink és nem mindennapi vállalkozói szemléletünk nélkül! Köszönjük!

construma_2023_dij
construma_2023_dij_2

 

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.