LUNART a Construma OTTHONDesign 2023 kiállításon

Megnyitotta kapuit a Construma OTTHONDesign kiállítás, ahol közel 200 négyzetméteren a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LUNART termékek is bemutatkoznak! Az elmúlt napokban lelkes csapatunk igazán kitett magáért, épített, szépített, így születhetett meg ez a szemrevaló stand, amely egészen vasárnapig várja a látogatókat! Mire számíthattok, ha ellátogattok hozzánk? Elsőosztályú termékekre, szakértő segítségre és a család legkisebb tagjai pedig még egy lufira is! Gyertek, sok szeretettel várunk minden építkezőt, felújítót a 403/B standon! Ne feledjétek, fürdőszobai és konyhai termékek, tükrök és padlóburkolatok szakértelemmel és szeretettel gyártva a LUNART-tól, Nektek!

lunart_construma_01
lunart_construma_02
lunart_construma_03
lunart_construma_04
lunart_construma_05
lunart_construma_06
lunart_construma_07
lunart_construma_08

 

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.