3 különleges LUNART mosdó

A tökéletes mosdó felhasználóbarát, időtálló és nem utolsó sorban esztétikus. Kínálatunkban több száz olyan mosdó között találhatod meg az igazit, melyek minden kritériumnak megfelelnek. Most kiválasztottunk ezek közül hármat, melyek kiemelt figyelmet érdemelnek – az AGATHA mosdó akadálymentes, a COLETTE mosdó mosógépre helyezthető, a MAGGIE mosdó pedig nem mindennapi formavilágot tudhat magáénak. Kíváncsi lettél? Olvass tovább és ismerd meg közelebbről termékeinket!

3_1_kulonleges_lunart_mosdo_800x600_fokep
3_kulonleges_lunart_mosdo_colette
3_kulonleges_lunart_mosdo_maggie

1. AGATHA

A LUNART AGATHA mosdót mozgáskorlátozottak számára terveztük, figyelve minden apró részletre. A falra szerelt rögzítési mód, a két fogantyú, az íves formavilág mind-mind olyan tulajdonságok, melyek hozzájárulnak az akadálymentes, kényelmes használathoz. Az egyedi adottságoknak köszönhetően ez a mosdó megkönnyíti a mindennapokat a keresszékkel élőknek. Éppen ezért tökéletes választás lehet lakások/házak fürdőszoba helyiségeibe, de akár közületi létesítmények mellékhelyiségeibe is. A speciális kialakítás mellett ugyanakkor nagy figyelmet fordítottunk az esztétikus megjelenésre is. A szóban forgó mosdó nem csak megszokott fényes fehér színben, de nem mindennapi matt fehér árnyalatban is rendelhető.

További képekért és termékinformációért KATTINTS IDE.

2. COLETTE

Előfordul, hogy a helyiség adottságai nem teszik lehetővé a szokványos mosdók beépítését vagy csupán a kis alapterület miatt a lehető legjobb térkihasználásra törekszünk. Ilyen esetekben nyújtanak megoldást az olyan speciális mosdók, mint például a LUNART COLETTE, amely a mosógép tetejére helyezhető. Tervezéskor nagy hangsúlyt fektettünk az optimális méretre és a formai kialakításra, így született meg ez a praktikus falra szerelhető mosdó, amely tökéletes összhangban van a magyarországi forgalomban elérhető mosógépek többségével. Elérhető fényes és matt fehér színekben, de akár a RAL színskála bármelyik árnyalatában is rendelhető! Ilyen az amikor a felhasználóbarát kialakítás stílusos megjelenéssel párosul!

További képekért és termékinformációért KATTINTS IDE.

3. MAGGIE

A LUNART MAGGIE mosdó különlegessége nem a felhasználóbarát vagy éppen a praktikus kialakításban, sokkal inkább a nem mindennapi formavilágban rejlik. Ha szeretsz kitűnni a tömegből és valami igazán egyedi és mutatós mosdót keresel fürdőszobádba, akkor megtaláltad. A MAGGIE pultba süllyeszthető mosdó megidézi a kagylók szépségét, miközben stílust visz az enteriőrbe. Rendelhető fényes és matt fehér, illetve fekete és szürke kvarc színekben, így tovább fokozhatod fürdőszobád páratlan megjelenését!

További képekért és termékinformációért KATTINTS IDE.

Szeretnél többet megtudni a szakértelemmel és szeretettel válogatott, gyártott, illetve forgalmazott LUNART termékekről? Érdekelnek legfrissebb híreink? Szívesen olvasnál tippeket, ötleteket lakberendezés témában? Böngéssz tovább weboldalunkon, kövesd Facebook, illetve Instagram oldalainkat és iratkozz fel YouTube csatornánkra – folyamatosan frissülő tartalommal várunk!

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.