Lakberendező partnerek

Jahnke Györgyi

15 éves korom óta szenvedélyem a lakberendezés. 1995-ben szereztem lakberendezői szakképesítést, és azóta is folyamatosan képzem magam, hogy minden lakberendezéssel, felújítással kapcsolatosan felmerülő témában hasznos segítséget tudjak nyújtani a...

Ungvári Henrietta

Mit jelent a lakberendezés? Nagyon leegyszerűsítve egy koncepció megvalósítását. A részletekbe tekintve azonban egy végeláthatatlan összefüggések sorozata, egy folyamat, amelynek az eredménye az egyéni igényeket, ízlést és kényelmet kiszolgáló otthon megvalósítása.

Gura Erika

A lakóterek tervezését az emberi kapcsolatok alakítják és teszik különlegessé, egyedivé. Ahhoz, hogy jó tervek születhessenek, bele kell élni magunkat a terekbe.

Járai-Szeglet Orsi

2018 óta dolgozom tervező, lakberendezőként. Előtte 8 évet töltöttem projekt vezetőként a reklámszakmában, jelenleg kizárólag családi házak és lakások tervezésével foglalkozom. A reklámszakmában szerzett tapasztalatomat a lakberendezésben is kamatoztatni tudom az ügyfélkezelés, illetve a kivitelezőkkel, társtervezőkkel...

Csendes-Kálmán Szilvia

TimeLessDesign - tervezőiroda | Irodánk fő profilja magánszemélyeknek, befektetőknek eladó/kiadó lakások, családi házak, irodák, garzonok tervezése. Emellett virtuális home staging.

Tildy-Nagy Sára

Lelkesedés, precizitás, ügyfél központúság és egyediségre való törekvés, ez jellemzi a munkához való hozzáállásomat, ami valójában inkább a hivatásom. Több mint 18 éve törekszem csiszolni és finomítani tudásomat és igyekszem a szakmámat érintő összes szakterületbe belelátni, hogy a lehető legkörültekintőbben tudjam Megrendelőim igényeit kielégíteni.

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.