LUNART a Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállításon – 2023

Volt egyszer egy Fürdőszoba és Otthoni Wellness Kiállítás, ahol bemutattuk a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LUNART termékeket. Minden évben izgatottan várjuk a kiállításokat, ahol több ezer építkező, felújító találkozhat a kínálatunkban elérhető mosdókkal, kádakkal, zuhanykabinokkal, zuhanytálcákkal, zuhanyajtókkal, WC csészékkel, csaptelepekkel, mosogatókkal, tükrökkel és padlóburkolatokkal. A számtalan érdeklődőnek és vásárlónak hála ezúttal is örömmel tekintünk vissza a szóban forgó kiállításra és alig várjuk a következő efféle eseményt.
Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.