Viszonteladók

Szeretnél többet megtudni az egyedülálló LUNART mosdókról, kádakról, zuhanykabinokról, zuhanyajtókról, zuhanytálcákról, WC csészékről, csaptelepekről, mosogatókról, tükrökről, padlóburkolatokatról és egyéb kiegészítő termékekről? Forgalmazó partnereink üzleteiben szakértő segítség mellett tájékozódhatsz és vásárolhatsz! Országszerte megtalálható viszonteladóink között kizárólag megbízható, az építőipar, illetve a lakberendezés területén szerzett több évtizedes tapasztalattal rendelkező forgalmazó partnereket találsz, akikhez cégünket is sok éves sikeres együttműködés fűzi, így bátran ajánljuk őket minden építkezőnek, felújítónak! Görgess tovább és indulhat is a keresés, csupán néhány kattintással megtalálhatod a hozzád legközelebbi LUNART viszonteladót!

Fontos információ!

A viszonteladó partnereink gyakori bemutatótermék frissítése miatt nem tudjuk garantálni, hogy a kiválasztott termék az adott bemutatóteremben be van mutatva. Partnereink mintázottsága eltérő, ezért látogatás előtt, kérlek egyeztess telefonon partnerünkkel a bemutatott mintákkal kapcsolatosan!

Keresés

viszonteladok_oldal_lunart

A LUNART márka olyan egyedülálló lakberendezési termékeket sorakoztat fel a nagyközönség számára, melyek mind felhasználóbarátak, stílusosak és időtállóak. Büszkék vagyunk rá, hogy kínálatunkban kizárólag elsőosztályú, környezetbarát, biztonságos, ellenőrzött gyártásból származó és az aktuális trendekhez igazodó termékek találhatóak meg, melyek megfelelnek az európai szabványoknak és előírásoknak, illetve választ adnak a lehető legszélesebb vásárlói igényekre.

  Legyél te is a viszonteladónk!

  Fontos számodra, hogy olyan termékeket forgalmazz, melyek éppannyira időtállóak és felhasználóbarátak, mint amennyire stílusosak? A megbízható LUNART fürdőszobai és konyhai termékek, illetve tükrök és padlóburkolatok pont ilyenek! Amennyiben érdekelnek az együtműködés részletei, töltsd ki ezt az űrlapot és kollégánk 24 órán belül felveszi veled a kapcsolatot a megadott elérhetőségek egyikén!

   

  Elérhetőségeink

  1165 Budapest, Zsemlékes út 25. F épület

  Megközelítés:

  2. kapu: a Zsemlékes út felől vagy
  3. kapu: a Nyílpuska utca felől (ha zárva találod ezt a kaput, kérlek csengess!)

  Google Maps térképhez és útvonaltervezéshez kattints erre a szövegre vagy a térképre

  Nyitvatartás:

  Hétfő: 7.00 - 17.00
  Kedd: 7.00 - 17.00
  Szerda: 7.00 - 17.00
  Csütörtök: 7.00 - 17.00
  Péntek: 7.00 - 17.00
  Szombat: zárva
  Vasárnap: zárva

   

  Telefonszám: +36 30 536 9998+36 30 828 6985
  E-mail: info@lunart.hu

   

  terkep_lunart

  Regisztrálj viszonteladó partnernek

  Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

  Minőség

  Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

  Design

  Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

  Funkció

  Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

  Választék

  Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.