Rólunk

A LUNART márka olyan egyedülálló lakberendezési termékeket sorakoztat fel a nagyközönség számára, melyek egytől-egyig stílusosak, felhasználóbarátak és időtállóak. A termékválaszték összeállításakor nem csak több évtizedes szakmai tapasztalatunkra támaszkodtunk, de szívvel-lélekkel válogattunk. Hisszük, hogy az általunk gyártott és forgalmazott produktumok túl mutatnak az “egyszerű, átlagos, csak válasszunk valamit” megoldásokon. Sokkal inkább úgy tekintünk termékeinkre, mint a nagybetűs, álom otthonok egy-egy darabkáira.

Amíg vízálló padlóink kiváló alapot biztosítanak például a családi élet és a baráti összejövetelek színtereihez, ahol megannyi emlék születik majd, addig mondjuk kádjaink nem csak a napi tisztálkodás elengedhetetlen kellékei, hanem a lelki, testi feltöltődés tökéletes helyszínei, hiszen mi lehet pihentetőbb egy nehéz nap után, mint egy forró fürdő. Nemde?

Büszkék vagyunk rá, hogy nem mindennapi vállalkozói szemléletünknek köszönhetően kínálatunkban kizárólag elsőosztályú, környezetbarát, biztonságos, ellenőrzött gyártásból származó és az aktuális trendekhez igazodó termékek találhatóak meg, melyek megfelelnek az európai szabványoknak és előírásoknak, illetve választ adnak a lehető legszélesebb vásárlói igényekre.

Nézz körül weboldalunkon és fedezd fel te is a szakértelemmel és szeretettel válogatott, gyártott, illetve forgalmazott LUNART mosdókat, kádakat, zuhanykabinokat, zuhanyajtókat, zuhanytálcákat, WC csészéket, csaptelepeket, mosogatókat, tükröket, padlóburkolatokat és egyéb kiegészítő termékeket!

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.