Bemutatóterem

Szeretnéd inspiráló és esztétikus környezetben, szakértő segítség mellett megtekinteni a LUNART mosdókat, kádakat, zuhanykabinokat, zuhanyajtókat, zuhanytálcákat, WC csészéket, csaptelepeket, mosogatókat, tükröket és padlóburkolatokat? Tudjuk, hogy te sem szeretnél katalógusfotók alapján terméket vásárolni otthonodba! Éppen ezért bemutatótermünk tervezésekor, kialakításakor kiemelkedő szempont volt, hogy a kínálatunkban megtalálható termékek közül minél többet kiállítsunk, segítve ezzel a választást. Hisszük, hogy figyelembe véve a tér adottságait és a benne rejlő lehetőségeket, sikerült egy olyan helyet kialakítani, amely nem csak otthont ad a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LUNART termékeknek, de kellemes hangulatot is áraszt. Nálunk nem kell sietni, nálunk annyit kérdezel, amennyit csak szeretnél, nálunk van hely és idő tervezni, ötletelni! Hozzánk érkezhetsz egyedül, családdal, lakberendezővel vagy belsőépítésszel, konkrét ötletekkel, de tanácstalanul is! Minden esetben sok szeretettel és szakértelemmel várunk! Mikor találkozunk?

 

Lépj velünk kapcsolatba! :)

 

LunArt Shop in Shop mintatermek

A LunArt Shop in Shop rendszer kialakításával az a célunk, hogy egyre több és több helyen biztosítsunk vásárlóink számára szakkiállítás minőségű bemutatótermet, amely tökéletes helyet biztosít a stílusos, felhasználóbarát és időtálló LunArt termékek számára!

Hisszük, hogy a Shop in Shop mintatermek éppolyan szakértelemmel és szeretettel várják az érdeklődőket, mint ahogy azt már tőlünk megszokhattátok.

 

 

 

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.