Katalógusok

Hisszük, hogy a termékkatalógusok segítenek a tájékozódásban, a megfelelő termékek megtalásában, egyúttal megkönnyítik új otthonod tervezését, berendezését. Éppen ezért évről-évre jól áttekintehtő, a legfontosabb termék tulajdonságokkal, műszaki adatokkal és képekkel ellátott katalógusokba rendezzük stílusos, felhasználóbarát és időtálló termékeinket. Mi több, nem csak egy átfogó, teljes termékkínálatot tartalmazó generál katalógust készítünk, hanem külön-külön termékkategóriákra fókuszáló részletekbe menő kiadványokat is. Szeretnéd végig lapozni a komplett kínálatot egy katalógusban vagy termék specifikusan böngésznél? A döntés a te kezedben van! Válassz tetszőlegesen és már indulhat is a LUNART termékek felfedezése!

Lunart tisztítószer katalógus LunArt termékkatalógus 2023 LunArt mosdó termékkatalógus LunArt kádak, zuhany termékkatalógus LunArt tükör termékkatalógus LunArt mosogató termékkatalógus LunArt csaptelep és kiegészítői termékkatalógus LunArt padló termékkatalógus

Hírlevél feliratkozás

Szeretnél elsők között értesülni újdonságainkról? Kíváncsi vagy a közelgő eseményekre, melyeken találkozhatsz stílusos, felhasználóbarát és időtálló termékeinkkel? Szívesen olvasnál rólunk? Amennyiben az előző kérdések közül legalább egyre igennel válaszoltál, akkor itt a lehetőség, iratkozz fel hírleveleinkre! Ne aggódj, nem árasztunk el levélszeméttel, kizárólag akkor kommunikálunk, ha értékes, hasznos információnk van számodra!

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.