Gura Erika

A lakóterek tervezését az emberi kapcsolatok alakítják és teszik különlegessé, egyedivé. Ahhoz, hogy jó tervek születhessenek, bele kell élni magunkat a terekbe.

Méghozzá úgy, hogy ott a legjobban érezhessük magunkat. Egyszerűen és empatikusan.

Minden embernek saját, egyedi élettérre van szüksége, hisz minden ember más. Segítek abban, hogy ez az egyedi stílus megvalósuljon az Ön otthonában vagy üzleti tereiben.

Vonzódom a szép részletekhez és szívesen ötvözöm a különböző anyagokat, mint például a textilt, a fát, a betont és a különböző köveket, amelyek végül harmonikus egységet alkotnak.

Munkám a tervezéstől, a kivitelezésben való együttműködésen keresztül, a dekorációig terjed.

www.guraerika.com
gura.erika@gmail.com
+36 70 953 3854

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.