Jahnke Györgyi

15 éves korom óta szenvedélyem a lakberendezés. 1995-ben szereztem lakberendezői szakképesítést, és azóta is folyamatosan képzem magam, hogy minden lakberendezéssel, felújítással kapcsolatosan felmerülő témában hasznos segítséget tudjak nyújtani a hozzám fordulóknak. Nem csak otthonokat, irodákat, vendéglátó helyeket tervezek egyéni elképzelések alapján! Én a TE otthonodat, a TE irodádat, a TE éttermedet, kávézódat…tervezem meg! Fontosnak tartom, hogy merjük olyan dolgokkal kórul venni magunkat, legyen az ruha, bútor vagy egy dísztárgy, melyek nem a divatot követik, hanem a mi saját egyéniségünket tükrözik!

Elérhetőségek:

+36302124952
gyjahnke@gmail.com
www.jade-studio.hu

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.