Járai-Szeglet Orsi

2018 óta dolgozom tervező, lakberendezőként. Előtte 8 évet töltöttem projekt vezetőként a reklámszakmában, jelenleg kizárólag családi házak és lakások tervezésével foglalkozom. A reklámszakmában szerzett tapasztalatomat a lakberendezésben is kamatoztatni tudom az ügyfélkezelés, illetve a kivitelezőkkel, társtervezőkkel, beszállítókkal való kapcsolattartás, timing kialakítás, a projektek feladatainak egymásra épülése terén. 

Legfőbb tervezési szempontom az ügyfél egyedi igényeinek szem előtt tartása, annak összefésülése a projektnél kialakított koncepcióval. Munkáim nagy részében a tervezéstől kezdve a teljes kivitelezést végigkövetem, így biztosítva azt, hogy az ügyféllel közösen megálmodott terek valóban a tervek szerint valósuljanak meg.

Hiszem, hogy enteriőr tervezőként olyan tereket és otthonokat alakíthatok ki, melyek egyénre szabottak, élhetőek és szerethetőek. Fontosnak tartom az ökológiai lábnyomunkat is szem előtt tartani a tervezésnél, hiszem, hogy egy meglévő bútor egy kis átalakítással az új enteriőr része lehet és régiségboltokban is csodákra akadhatunk, ezzel új esélyt adva annak a tárgynak, ami más otthonába már nem illett bele. Folyamatosan kutatom az innovatív, fenntarthatóságot előtérbe helyező technológiákat.

Járai-Szeglet Orsi
lakberendező, enteriőrtervező
+3670/593-3018
szeglet.orsi@gmail.com
www.jaraiszegletorsi.hu

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.