Tildy-Nagy Sára

Lelkesedés, precizitás, ügyfél központúság és egyediségre való törekvés, ez jellemzi a munkához való hozzáállásomat, ami valójában inkább a hivatásom. Több mint 18 éve törekszem csiszolni és finomítani tudásomat és igyekszem a szakmámat érintő összes szakterületbe belelátni, hogy a lehető legkörültekintőbben tudjam Megrendelőim igényeit kielégíteni.

Fontos számomra hogy minden lakberendezési stílusra ráérezzek, illetve ráhangolódjak Ügyfeleim álmaira és igényeire, hogy végül egy olyan környezetet hozzunk létre, amely akár túlszárnyalhatja az eredeti elképzeléseket is. Referencia munkáimból jól látható, hogy nem lehet akadály a többi mellett a modern, a parasztház, a nagy polgári és a loft stílusban való tervezés sem. Szeretek – a trendek mellett – időtálló, ugyanakkor eredeti tereket alkotni, legyen az egy otthon, egy pub, vagy akár egy bemutatóterem.

Munkám alatt a tervezésen felül sem engedem el Ügyfeleim kezét, segítek a megvalósításban, a munkafolyamatok átlátásában. A végeredmény így lesz szemet gyönyörködtető mindenki megelégedésére!


harmonyandvision.hu
tildy.sara@gmail.com
+36 70 409 9126

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.