Ungvári Henrietta

Mit jelent a lakberendezés? Nagyon leegyszerűsítve egy koncepció megvalósítását. A részletekbe tekintve azonban egy végeláthatatlan összefüggések sorozata, egy folyamat, amelynek az eredménye az egyéni igényeket, ízlést és kényelmet kiszolgáló otthon megvalósítása.

És mit jelent lakberendezőnek lenni? Végigvezetni a megrendelőt ezen a hosszú folyamaton, ötleteket adni, eloszlatni a kétségeket és segítséget nyújtani a fontos döntések meghozatalában. Lakberendezőnek lenni nem csupán egy szakma, lakberendezni egy küldetés, egy életforma, mely kitartást, empátiát, megértést és türelmet igényel. A megvalósítás élménye nem a tervező elképzeléseit kelti életre, hanem a megrendelő elképzeléseit a tervező által. Ez az az élmény, ami különleges kihívás számomra, és ez késztet arra, hogy a Ti elképzeléseiteket, vágyaitokat életre kelthessem az otthonotokban.

ungvarihomedesign.com
ungvarihomedesign@gmail.com
+36 20 262 4188

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.