Kapcsolat

 

Elérhetőségeink

1165 Budapest, Zsemlékes út 25. F épület

Megközelítés:

2. kapu: a Zsemlékes út felől vagy
3. kapu: a Nyílpuska utca felől (ha zárva találod ezt a kaput, kérlek csengess!)

Google Maps térképhez és útvonaltervezéshez kattints erre a szövegre vagy a térképre

Nyitvatartás:

Hétfő: 9.00 - 18.00
Kedd: 9.00 - 18.00
Szerda: 9.00 - 18.00
Csütörtök: 9.00 - 18.00
Péntek: 9.00 - 18.00
Szombat: 9.00 - 14.00
Vasárnap: zárva

 

 

terkep_lunart

Küldj nekünk üzenetet

Bemutatóterem

 

Szeretnéd inspiráló és esztétikus környezetben, szakértő segítség mellett megtekinteni a LUNART termékeket? Tudjuk, hogy te sem szeretnél katalógusfotók alapján terméket vásárolni otthonodba! Éppen ezért bemutatótermünk tervezésekor, kialakításakor kiemelkedő szempont volt, hogy a kínálatunkban megtalálható termékek közül minél többet kiállítsunk, segítve ezzel a választást. Hisszük, hogy sikerült egy olyan helyet kialakítani, amely nem csak otthont ad egyedülálló termékeinknek, de kellemes hangulatot is áraszt. Látogass el hozzánk, sok szeretettel és szakértelemmel várunk!

Stílusos. Felhasználóbarát. Időtálló.

Minőség

Elsőosztályú termékeink prémium alapanyagok felhasználásával készülnek és megfelelnek a legszigorúbb európai szabványoknak, illetve előírásoknak.

Design

Egyedülálló termékeink a stílusos megjelenést időtlen eleganciával ötvözik, így alkalmazkodnak a folyamatosan változó igényekhez.

Funkció

Megbízható termékeink mögött aprólékos tervezés áll. Jól tudjuk, hogy a hibátlan használhatóság mindenki számára kiemelten fontos.

Választék

Folyamatosan bővülő termékpalettánk választ ad a lehető legszélesebb vásárlói igényekre, legyen szó akár szabvány, akár egyedi megoldásokról.